Gratis sessie van 30 minuten via Skype, FB video of telefoon

Beste, gefeliciteerd met het nemen van actie! Ik kijk ernaar uit om meer over je te leren en hoe ik je kan helpen om je doelen te bereiken.

Tijdens je gratis sessie zullen wij:

  • Bekijken wat er al goed voor je werkt en welke uitdagingen je ondervind.
  • Een duidelijk beeld krijgen van je doelen, prioriteiten en motivatie.
  • Zien hoe je best de doelen voor je gezondheid en je leven kan bereiken.

Als om welke reden dan ook de afspraak niet kan doorgaan, gelieve ten laatste 24 uur voor de afgesproken tijd de afspraak annuleren.

Als je doorgaat naar “boek jegratis sessie” word je naar een telefoon nummer gevraagd, als je een Skype account hebt, geef er dan als je blief je Skype naam aan, je Facebook naam voor een Facebook video gesprek is ook goed. Als je geen van die twee hebt, vul dan je telefoon nummer in. En video gesprek is altijd leuk om kennis te maken en ook een gevoel te krijgen of het wel klikt.

Ik kijk ernaar uit om binnenkort met je te praten!
Diana

Disclaimer:

De informatie verstrekt tijdens deze afspraak is niet bedoeld om de plaats te nemen van advies van je persoonlijke arts en is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Bespreek alle gezondheids gerelateerde informatie met uw eigen arts om te bepalen wat goed voor u is. Alle informatie van dit gesprek is voor algemene educatieve doeleinden en is geen vervanging voor medisch advies of behandeling voor specifieke medische aandoeningen.